Her güne yeni bir söz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan şimay1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Aciyorum şuan Tubişşş:(((((((((

hayat sürprizlerle dolu...mücadelemin karşılığını aldım:)pesetmeyinn...

“değer verdiğin insan sana değer vermiyorsa, bırak kendi değeriyle kalsın…”

Yalan Bir Cümlede Doğru Bir Söz Bulabilir misin? Bulamazsın İşte Dünyada Bir Yalandır Ve Doğru Hiç Bir Şey Bulamazsın

insanlar, gelmeleriyle yalnızlıklarını dagitanlari severler, gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara âşık olurlar.

Meşakket olmayınca mükafat olmaz bu dünya imtihan dünyası ALLAH her defasında sabrını deniyor ALLAH IN sıkıntıyı sevdiği kuluna verirmiş...SABREYLE....

hayat güle benzer kokladıkça nefesin açılır; kuruyuncaise sadece nostalji olur acı verir ve dökülmeler başlar... hayatın hep sıcak canlı ve nefes acıcı kalması dilegiyle...

sevdiğime bir buket gül aldım. biri yani tepedeki kırmızı gül ; çünkü o an o gülü alıyordu, yanına iki sarı gül onlar gelecekte (yakın zamanda gerçekleşecek olanlar için) olacaklar için nişan söz gibi; ve en alta ise 5 tane beyaz gül onlarda uzak hedefler için yani sırasını bekleyenler için evlilik çocuk ve ortak hayaller için. sizlerinde hayalleriniz gerçekleştikçe bir gülünüzün kırmızı olması dilegiyle

Bilenle Bilmeyen Hiç Bir Olur Mu...( Hz. Muhammet )

Vicdan Azabina Eş Kayna Kayna Sakarya.
öz Yurdunda Garipsin, öz Vataninda Parya! N.fazil

"Dostu olmayan insan en yoksul insandır."
"Gözler kendilerine,kulaklar başkalarına inanırlar.
"İnsan, tarihine ve inancına karşı sorumluluk bilinciyle yaşamalıdır."

hayatımızın en büyük riski hiç risk almamaktır.zaten hayat, ölüm riskini göze almaktır.

sabır suskunluk değil en büyük feryattır.

Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür,O Da Bugündür.

aya baktım seni gördüm sana baktım ayı gördüm...birazda gülelim...

hatasız dost arayan dostsuz kalır.

insanoğlu hilebazdır bilir işin fendını kıme iyilik ettiysen sakın ondan kendını...

Ne kadar cok kisi benimle ayni fikirdeyse, o kadar cok yanildigimi düsünürüm. (Oscar Wilde)

Değişmeyen tek şey, değişimin kendisidir. (SOKRATES)

Bir çocuğa her istediğini vermekle,ona can sıkıntısı aşılamış oluruz. (Frank CLARK)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri